Bij ons aan de keukentafel

Ik zie ons nog zitten daar aan de keukentafel. In een jaar tijd hadden wij afscheid genomen van een dierbare vriend, onze lieve (schoon)vader, stonden we aan het ziekbed van de andere (schoon)vader en bleek dat een lang gekoesterde wens naar alle waarschijnlijkheid altijd een wens zou blijven.

Een aantal maanden na deze heftige periode zaten we samen aan de keukentafel, we spraken over de intensiteit van de periode en de contrasten die er in ons leven waren geweest. We beseften dat alles tegenwoordig maakbaar is, waardoor we denken dat het ons gelukkiger maakt. Maar dat is niet zo!

Want hoe zou het zijn als je er bewust voor kiest niet mee te gaan in de maakbaarheid en de tijd neemt om te ontdekken wat er vanuit jouw kern tot stand mag komen?  Hoe zou het zijn als je jouw leven de richting gaat geven vanuit jouw persoonlijke wensen en creativiteit?

Hoe zou het zijn om te leven vanuit de overtuiging dat je altijd een keuze hebt?  En hoe zou het zijn als je niet mee hoeft te gaan in dat wat zogenaamd de norm is? Aan de keukentafel is onze levensvisie ontstaan. Vanaf dat moment leven wij vanuit rust, ontspanning en plezier.

En zo vlogen de jaren voorbij, waarin onze persoonlijke ontwikkeling op de eerste plaats heeft gestaan en waarin we ons continue bewust zijn geweest van de richting die wij vanuit onze diepste verlangen op wilden.

En nu is het tijd voor weer een bijzondere stap, de samenwerking! Vanaf nu is Bo Vertelt van ons ☺ en gaan wij – samen met onze honden – jou begeleiden bij dat waar jij hulp bij nodig hebt. Wij zijn pioniers in wat we gaan aanbieden: de Bo box.

Wil je op de hoogte blijven van onze plannen of onderzoeken of wij jou of jullie gezin kunnen begeleiden?  Kijk dan eens op onze website. Natuurlijk zijn wij ook te volgen op Facebook en Instagram. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten bij ons aan de keukentafel.

Lieve groetjes,

Joyce, Ernst-Jan, Bo en Balou

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00