Ik ben het nieuwe teamlid

Hallo allemaal,

Nou daar ben ik dan :-), Ernst-Jan van Wijk. Het nieuwe teamlid van Bo Vertelt.

In de afgelopen maanden heb ik, samen met mijn studiegenoten, een mooie en emotionele reis mogen maken. Ik weet nog heel goed dat ik de opleiding jeugd/jongerenbegeleider ben begonnen en binnen ben gelopen met een goed en zelfverzekerd gevoel. Ik had de eerste twee lessen mijn grapjes wel klaar en had overal wel een gepaste opmerking voor.

En toen waren daar de eerste scheurtjes in mijn pantser door de huiswerkopdrachten en de gesprekken met mede studiegenoten. Wat ben ik mezelf tegen gekomen en wat was ik verbaasd over mijn enorme passie voor deze opleiding. In elke vezel van mijn lijf voelde ik dat dit echt is wat ik wil doen. Voorafgaand aan de opleiding was het een reis om te onderzoeken of dit echt bij mij zou passen, het antwoord op deze vraag werd me snel duidelijk. Ondanks mijn angst dat ik de schooldagen niet vol zou houden en snel afgeleid zou zijn heb ik plezier gehad in alles wat de opleiding van mij verlangde.

Ik ben er achter gekomen dat ik mag staan voor mijn eigen(wijze)manier van begeleiden.
Waar ik in het begin soms twijfelde aan mijn manier van communiceren, mijn blik en uitwerking van schoolopdrachten heb ik nu het vertrouwen in mijn eigen(wijze) manier en daar sta ik ook voor. De opleiding is een mooie basis, maar al het andere ga ik delen zoals het in nog geen boek staat beschreven.

Ik sta voor onvoorwaardelijke liefde;
Ik sta voor mijn eigen(wijze) manier van begeleiden;
Ik sta voor mijn normen, waarden en principes;
Ik sta voor openheid en respect;
Ik sta voor mijn creativiteit en kinderlijke fantasie;
Ik sta achter jou als jij mijn hulp nodig hebt.

Zoek jij begeleiding voor jouw kind(eren) of gezin en spreekt je aan waar ik voor sta? Stuur dan een e-mail naar info@bovertelt.nl en wie weet deel ik binnenkort mijn eigenwijsheid met jou ;-).

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00