Kompaswandeling

Wat waren ooit je dromen?

En doe je nu wat je het liefste zou willen?

Weet je welke kant je eigenlijk op wil met je leven?

En ben je je ervan bewust wat of wie je daarvan weerhoudt?

Tijdens de kompaswandeling ga je dat allemaal (her)ontdekken.

Wat houdt een kompaswandeling in bij Bo Vertelt?

Een kompaswandeling is eenmalige intensieve coachwandeling in de vrije natuur. Praten door beweging is een methode die wij veel gebruiken in onze sessies. Omdat je beweegt krijgt je brein een kleine oppepper, door allerlei neurale processen. En dat denkt en praat dus een stuk makkelijker.

In 3 uur tijd raken we de essentie van jouw bestaan aan en zorgen we er samen voor dat jouw kompas weer werkt. Met behulp van gesprekken en oefeningen kijk je terug op het verleden, bezie je het heden en denk je na over de toekomst.

Gaandeweg de wandeling ga je inzien, dat – wat je eigenlijk het liefste wilt - daadwerkelijk binnen handbereik ligt. Het is een ultieme tijdsbesteding die je helderheid, rust, energie, inspiratie én daadkracht oplevert.

Eén van onze honden loopt tijdens de hele wandeling met je mee. Als gezel, maar ook als wegwijzer. Hij voelt wat je doormaakt, en zal je - waar nodig - liefdevol ondersteunen en spiegelen.

Kompaswandeling_Bo-vertelt

Wanneer is de kompaswandeling een goed idee?

De kompaswandeling is geschikt voor iedereen die nieuwsgierig is naar nieuwe inzichten en zichzelf verder wil ontplooien. Op het gebied van werk, maar ook op alle vlakken van je privé leven. Kortom, een bijzondere en leerzame ervaring.

Benieuwd naar ervaringen van anderen? Lees ze hier!

De prijs voor een kompaswandeling bedraagt 249,- euro incl. btw.

Hoe anderen de kompaswandeling hebben ervaren

Patricia

Vanuit mijn persoonlijk opleidingsbudget op mijn werk mocht ik de Kompaswandeling met Bo en Joyce volgen. En wat een super mooi cadeau was dit. We begonnen de wandeling met een oefening om rustig te worden en om in het hier en nu te zijn. In het begin vond ik het erg moeilijk om contact te … Read more

Irene

Inmiddels alweer een paar weken geleden heb ik gewandeld met Joyce en Bo. Wat een prachtige ervaring was dat! Van tevoren was ik gespannen en vooral nieuwsgierig. Een klein beetje sceptisch misschien zelfs wel. De wandeling zelf was mooi, intensief, leerzaam en soms ook erg confronterend. Ontzettend bijzonder hoe Bo alles voelt en laat zien, … Read more

Sabine

Nog niet zo lang geleden een wandeling mogen doen met Bo en Joyce. Een cadeau van mijn man. Een hele bijzondere ervaring! Bo liet mij vlak na binnenkomst al zien dat het oké is om mijn grenzen aan te geven en nee te zeggen. Tijdens de wandeling liet hij mij ook zien dat ik voor … Read more

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00