Patricia

Vanuit mijn persoonlijk opleidingsbudget op mijn werk mocht ik de Kompaswandeling met Bo en Joyce volgen. En wat een super mooi cadeau was dit.

We begonnen de wandeling met een oefening om rustig te worden en om in het hier en nu te zijn.

In het begin vond ik het erg moeilijk om contact te maken met Bo, pas op het moment dat ik echt aan het denken was met mijn hart, pikte Bo mijn gevoel op. En wat was dat een mooi moment.

Ik heb ontzettend mooie momenten gehad met Bo. Door de vragen van Joyce ga je denken aan de toekomst, het heden en de belemmeringen.

Wat ik zo onwijs mooi vond aan deze wandeling was het gevoel waar je naartoe gaat, hoe Bo regeert hierop en wat het met je eigen lichaam doet.

Op het pad van de toekomst kreeg ik veel energie en was Bo bij me om geaaid te worden. In het heden was ik best moe er kwamen een aantal dingen ter sprake waardoor aan het einde van het pad Bo wat ging piepen. Het pad van de belemmering liep ik in en Bo stond vast als een huis en kwam niet meer mee. Ook waren mijn benen zo zwaar, het was moeilijk om vooruit te komen.

De wandeling was erg leerzaam voor mezelf. Het was mooi, emotioneel en soms ook confronterend.

Joyce en Bo zijn een goed team samen, zo lief en kundig in wat ze doen.

 

 

Volg ons:

Online_Training_Spiegelen_met_je_hond

Joyce

Baasje van Balou & Beer, echtgenoot van Ernst-Jan. Leeft vanuit haar hart, wordt heel gelukkig van salsa dansen en je kunt haar wakker maken voor een patatje mayo.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00