Miranda

Omdat ik Joyce zowel beroepsmatig als privé ken waren zowel mijn interesse als vertrouwen in de wandeling met Bo heel groot.

Na een aantal loodzware jaren vol verlies was het tijd voor mij om zaken los te laten en nieuwe inzichten te krijgen. Ik hou van dieren en geloof in de verbinding die je met ze kunt hebben, dus de tijd voor een wandeling met Bo was meer dan rijp.

Het begin van de wandeling was moeilijk, letten op je ademhaling, voelen en connectie opbouwen met Bo. Door de rust die zowel Joyce als Bo uitstraalde kwam ik er goed in. Voor mij was sterk zijn heel belangrijk. Als iedereen maar kon zien dat ik sterk was en dat ik het allemaal in de hand had geloofde ik het zelf ook.

Bo en Joyce laten me zien dat ik niet altijd sterk hoef te zijn. Dat ik mag voelen en meer mijn hart volgen in plaats van mijn hoofd. Wat wil ik in de toekomst? In ieder geval rust, acceptatie en vertrouwen. Maar ik wil ook weer voelen, ik heb mezelf hierin om allerlei logische oorzaken belemmerd. Op dit inzicht kwam ik in ons eerste gedeelte van de wandeling, dit was mijn blik op de toekomst.

Het pad van belemmering was zwaar, loodzwaar. Ik dacht dat het veilig was, dit pad kende ik en stiekem wilde ik dit pad blijven volgen omdat het inmiddels bekend en vertrouwd aanvoelde. Maar Bo maakte het me moeilijk en ik hem. Ik moest dit pad doorlopen maar ook verlaten. Het is oké om los te laten en alleen de goede herinneringen uit het verleden mee te nemen. Als Joyce me vraagt of ik het echt los kan laten zeg ik ja, met mijn hoofd. Bo voelt dit haarfijn aan en weigert verder te lopen. Net zolang totdat ook mijn hart ervan overtuigd is dat ik het mag loslaten. Ik ben opgelucht en voel me bevrijd, Bo rent en springt en is ook zichtbaar opgelucht.

Na de wandeling ben ik heel moe maar voel me ook ontzettend opgelucht. Om verder te kunnen moet ik accepteren wat er is geweest maar met vertrouwen en meer vanuit mijn hart mijn pad vervolgen. Joyce is geweldig als coach. Rustig, kalm, begripvol en empathisch. Zonder al te veel woorden laat ze je naar je binnenste kijken. Bo als co-coach voelt haarfijn aan of je gevoel oprecht is, daarnaast is hij ontzettend lief en troostend.

Lieve Joyce en Bo, bedankt voor deze unieke ervaring! Ik kijk nog vaak terug in mijn notitieboekje als het allemaal even teveel wordt en focus op mijn pad, mijn toekomst!

Volg ons:

Online_Training_Spiegelen_met_je_hond

Joyce

Baasje van Balou & Beer, echtgenoot van Ernst-Jan. Leeft vanuit haar hart, wordt heel gelukkig van salsa dansen en je kunt haar wakker maken voor een patatje mayo.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00