Marjolein

Terugblik op de workshop Spiegelen met honden, welke ik met mijn eigen hond Mees heb mogen ervaren.

Tijdens de workshop mocht ik met de 6 levensbehoeften aan de slag, ik mocht kijken en voelen wat deze behoeften voor mij en mijn hond betekenden.

Wat ik in eerste instantie vooral deed was kijken naar Mees. Wat zou hij mij laten zien en merk ik dat op? Bij het woord Liefde & Verbinding stonden we even stil en toen ik door wilde lopen bleef Mees stil staan en keek vervolgens naar mij.

En toen ik goed en wel besefte wat er gebeurde ging hij erbij liggen, wat was dat bijzonder! Hij liet me zien dat deze tekst belangrijk voor mij was. Maar hoe wist hij dat dat ook echt zo was? Het is bijna magisch te noemen wat er gebeurde.

Het leek wel alsof Ernst-Jan of Joyce op een knop drukte om mijn hond stil te laten staan. Maar Mees liet me bewust zien dat deze tekst belangrijk was. Op het moment dat hij ging liggen liet hij mij ook zien dat ik er rustig over na mocht denken. Wat betekende liefde en verbinding voor mij? Waarom was het zo belangrijk. Communicatie, lichaamstaal en emoties gingen met mij aan de haal, mijn onbewuste gedrag werd bewust gemaakt.

Er ontstond een prachtige verbinding tussen mij en Mees, pure liefde en verbinding. Het is wat iets wat ik nodig heb om te kunnen leven en te mogen zijn wie ik ben. Het is iets wat ik vroeger heb gemist, hoewel ik zag dat het er wel kon zijn. Maar in het hier en nu zit het in elke vezel van wie ik wil zijn en in wat ik wil geven aan de mensen om mij heen.

Ik benoemde dit openlijk tijdens de workshop en zag dat Mees weer was gaan staan. Hij keek naar me en wandelde verder vanuit met mijn levensdoel liefde en verbinding.

Ik kan niemand uitleggen wat deze workshop “Spiegelen met honden” met je doet. Het enige wat ik kan zeggen is: Ervaar en voel het, laat je meenemen! Een magische ervaring was deze workshop vol liefde en verbinding op een open, speelse, vertrouwde en veilige manier.

Bedankt Ernst-Jan en Joyce voor jullie deskundigheid, bekwaamheid, liefde, professionaliteit en jullie passie. Jullie zijn een dreamteam!

 

 

 

 

 

Volg ons:

Online_Training_Spiegelen_met_je_hond

Joyce

Baasje van Balou & Beer, echtgenoot van Ernst-Jan. Leeft vanuit haar hart, wordt heel gelukkig van salsa dansen en je kunt haar wakker maken voor een patatje mayo.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00