Jolanda

Vandaag liep ik met twee (!) loslopende honden door het mooie Maasland. Wie me dat 8 weken geleden had voorspeld, had ik voor gek verklaard. Mijn hondenangst was groot. Zelfs zó groot, dat ik er van moest huilen toen ik Ernst-Jan er over vertelde bij de intake. Ik had er last van, omdat ik bijvoorbeeld wel graag naar het strand ga. En ja, daar zijn honden…Waardoor ik nooit helemaal relaxed op het strand liep.

Stap voor stap heeft Ernst-Jan me in 5 sessies een grote stap vooruit geholpen. Hij heeft me, samen met Balou en in de laatste sessie met Pien, geleerd om het gedrag van honden beter te snappen en laten zien hoe mijn eigen lichaamstaal en mindset beïnvloeden hoe honden op mij reageren. Ernst-Jan deed dit met humor en zonder me te veroordelen,  waardoor ik me bij hem op m’n gemak voelde. Dat was fijn, want ik vond het wel heel spannend om de sessies te doen. Ernst-Jan hield mijn grenzen goed in de gaten en heeft de sessies goed opgebouwd. Eerst mocht Balou aangelijnd voor me lopen, daarna naast me, en op een gegeven moment zelfs los! En ik heb geleerd dat honden een stuk minder geïnteresseerd zijn in mijn kuiten dan ik altijd dacht :-).

Ik ga nu met meer vertrouwen naar het strand en ook op straat is de boog waarmee ik om een hond loop, een stuk kleiner geworden. Dus als je ook last hebt van hondenangst, kan ik de sessies met Ernst-Jan en Balou van harte aanraden!
Dankjewel allebei voor de fijne begeleiding!!

Volg ons:

Online_Training_Spiegelen_met_je_hond

Joyce

Baasje van Balou & Beer, echtgenoot van Ernst-Jan. Leeft vanuit haar hart, wordt heel gelukkig van salsa dansen en je kunt haar wakker maken voor een patatje mayo.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00