Hermine

Al enige tijd had ik last van burn-out verschijnselen, waardoor ik in de knoop kwam met mezelf. Ik was compleet in de war en was voor mijn gevoel het stuur helemaal kwijt. Dit kwam door een aaneenschakeling van gebeurtenissen in mijn leven die ik niet de aandacht en de tijd heb gegeven die nodig waren.

Na de snuffelsessie ben ik het traject met Joyce & Ernst-Jan aangegaan en alleen dat voelde al als een opluchting, ik had de 1e stap gezet. Door bijv. met emotie kaarten te werken kwam ik tot andere inzichten en ging ik i.p.v. denken weer voelen. En mocht ik van mezelf de rust nemen die ik zo nodig had. Dit ging natuurlijk met vallen en opstaan en weer vallen, maar uiteindelijk bleef ik staan!

Ik heb er een dagboek over bijgehouden en als ik het nu even niet goed meer weet dan lees ik even terug waar ik ooit stond. En dan besef ik wat ik allemaal heb bereikt door dit traject aan te gaan.

De gesprekken met Ernst-Jan en Joyce hebben mij enorm geholpen en ik ben heel blij dat ik de stap genomen heb om de confrontatie met mezelf aan te gaan i.p.v. er voor weg te vluchten. Het was best eng die eerste afspraak voor de snuffelsessie, maar wat ben ik blij dat ik het gedaan heb!

Ik zie de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet.

Volg ons:

Online_Training_Spiegelen_met_je_hond

Joyce

Baasje van Balou & Beer, echtgenoot van Ernst-Jan. Leeft vanuit haar hart, wordt heel gelukkig van salsa dansen en je kunt haar wakker maken voor een patatje mayo.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00