“Door deze reading kunnen wij aan de slag om de verbinding nog mooier en waardevoller te maken dan dat deze al is.”

Tijdens de live reading werd de combinatie gemaakt tussen onze hond Cynta (die verlatingsangst ervaart) en mij als baasje. Een bijzondere ervaring waarin onderwerpen werden aangeraakt die voor mij heel waardevol zijn. Juist door deze combinatie heb ik meer inzicht in het gedrag van mijn hond en hoe wij dat samen kunnen veranderen. Joyce heeft een fijne energie, wat direct bij binnenkomst al opgepakt werd door onze Cynta. De connectie die normaal een paar minuten duurt bij haar, was nu in een paar seconden gebeurd. 

Ik weet nu waarom juist deze hond op ons pad is gekomen, wat haar taak is maar vooral ook wat mijn aandeel in het geheel is. Het gaat niet alleen om het gedrag en de energie van de hond maar ook om de energie van het huis + baasjes waar de hond woont. Door deze gecombineerde reading kunnen wij aan de slag om de verbinding tussen Cynta en mij als baasje nog mooier en waardevoller te maken, dan dat deze al is.

– Anoniem

Volg ons:

Online_Training_Spiegelen_met_je_hond

Joyce

Baasje van Balou & Beer, echtgenoot van Ernst-Jan. Leeft vanuit haar hart, wordt heel gelukkig van salsa dansen en je kunt haar wakker maken voor een patatje mayo.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00