Charlotte

Zelf-liefde, rust, vertouwen, loslaten, dit zijn misschien wel de sleutelwoorden die jullie mij weer hebben geleerd te voelen. Ik kan niet in genoeg woorden uitdrukken hoeveel dit voor mij betekent. Zo dankbaar voor het leerproces om met hsp te kunnen leven, het als kracht te zien en daarbij ook nog de rust kunnen bewaren met alles wat op mij afkomt gedurende de dag.  Ik heb zo’n goed gevoel gekregen toen we voor het allereerst elkaar ontmoette, en dat gevoel is er nog steeds. 

Regelmatig denk ik terug naar de sessies, sommige zwaar, sommige luchtig en sommige reflecterend (wat vrij heavy was, vooral omdat Bo, Balou of Pien aan het spiegelen was. Honden kun je niet manipuleren. Die ‘vertellen’ de waarheid).

Ik vond het een heel fijn half jaar dat ik begeleid ben door jullie en ik ben trots op mezelf op wat ik geleerd heb en nog steeds toepas in het dagelijks leven. 

Lieve allemaal, super bedankt voor wat jullie voor mij hebben gedaan.

To heal

you have to 

get to the root

of the wound

and kiss it all the way up 

– Rupi Kaur – 

Volg ons:

Online_Training_Spiegelen_met_je_hond

Joyce

Baasje van Balou & Beer, echtgenoot van Ernst-Jan. Leeft vanuit haar hart, wordt heel gelukkig van salsa dansen en je kunt haar wakker maken voor een patatje mayo.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00