Agnieszka

Ik heb zelf een hond maar elke ontmoeting met Bo in het bos of ergens anders vond ik erg spannend. Ik zag hem als een grote en gevaarlijke hond, maar die wel goed naar zijn baasjes luistert. Ik had dit al eens tegen Joyce verteld en ze zei dat ze me daarmee kon helpen. Maar het idee om face to face tegenover Bo te staan vond ik echt te spannend. Maanden later kwam er winactie voorbij op de FB en ik dacht; ik win nooit wat dus ik waag een poging, en ineens kreeg ik een berichtje. Ik had de sessie gewonnen en mocht aangeven wat voor sessie ik graag wilde doen. En dat werd een date met de grote Bo en ik vond het vreselijk spannend!

Vanaf het begin van de sessie voelde Bo me heel goed aan. Hij wist precies wat en wanneer hij iets kon doen, hij begreep wat mijn grenzen waren en hij heeft zelfs zijn best gedaan om die samen met me te verleggen. Hij was stoer wanneer het nodig was en heel zachtaardig wanneer ik het nodig had. Hij was de held toen we een andere hond tegen kwamen en liet me ontspannen door met zijn kop lekker tegen me aan kroelen om me te troosten. Ik vond het heel bijzonder dat hij wist wat ik op dat moment nodig had en hoe hij mijn vertrouwen kon winnen. Opeens was hij geen grote Bo meer maar mijn lieve vriendje Bo.Net als Ernst had Bo snel in de gaten dat ik graag een persoonlijke ruimte wilde behouden tijdens onze eerste ontmoeting. Ernst ging ermee akkoord, maar Bo deed lekker eigenwijs zijn best om de persoonlijke ruimte tussen mij en zijn baas te minimaliseren. Met een riem van 3 meter kun je toch makkelijk een rondje om de mensen heen draaien zodat ze lekker dicht bij elkaar kunnen lopen.

De tijd vloog voorbij en aan het einde van de sessie vond ik niet alleen Bo maar ook andere honden minder spannend. Tegenwoordig wandel ik met mijn eigen hond op de plek waar ik mijn eerste date met Bo heb gehad en dagelijks denk ik aan mijn Bo momentje… ik merk dat mijn zelfvertrouwen langzaam groter word en dat ik vreemde honden steeds minder spannend ga vinden. Dit help me weer om meer van mijn eigen hond te kunnen genieten.

We hebben ons best gedaan om elkaar te gaan vertrouwen en dat is best goed gelukt. En het leukste is dat de eerste date niet laatste was, er komt nog minimaal een officiële date als ik iets verder ben. Tot die tijd blijf ik mijn grote vriend stiekem zien tijdens onze mini dates, zoals die van vandaag.

Volg ons:

Bo_Vertelt_Joyce

Joyce

Baasje van Bo en Balou, echtgenoot van Ernst-Jan. HSP’er , wordt heel gelukkig van salsa dansen en je kunt haar wakker ‘s nachts maken voor een patatje mayo.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00