Online Training - Spiegelen met je hond

Wil jij een diepere, andere verbinding met jouw hond? Nieuwsgierig welke spiegel jouw hond je voorhoudt? Dan is deze online training iets voor jou.

Jouw hond is belangrijk in je leven. Jullie band is niet alleen bijzonder, maar ook onvoorwaardelijk. Toch kun je juist ook met je hond tegen dingen aanlopen. Hij luistert niet goed of je krijgt geen of moeilijk contact met je hond. Je begrijpt je hond niet altijd. Wat wil hij nu precies zeggen met zijn gedrag? Soms valt hij zomaar uit naar andere honden of heeft geen oog voor de grenzen die jij aangeeft. Ja, je bent blij met je hond. Maar dat echte, hechte teamgevoel, ontbreekt. En dat is jammer, want daardoor is de vertrouwensband tussen jullie er niet of niet altijd.

Online_Training_Spiegelen_met_je_hond_

Je hond praat met je!

Jouw hond is er gewoon en oordeelt niet over wie jij bent of wat jij doet. Honden leven vanuit het hier en nu. Zij doen het met de informatie die ze in het moment ontvangen. Jouw hond reageert vanuit natuurlijk gedrag op jouw acties, emoties en manier van zijn. Dat gedrag noemen we het spiegelen. En daar vertelt hij waardevolle informatie aan jou. Want het gedrag dat jij niet begrijpt of lastig vindt, kan een reactie zijn op wat jij uitzendt. In jullie relatie krijg je terug wat je zelf geeft. Soms moeilijk en confronterend, maar tegelijk geeft je hond je daarmee ook een oplossing.

Maar wat vertelt je hond je nu precies?

Ik leer je jouw hond op een nieuwe manier lezen, waardoor er een nieuwe verbinding tussen jou en je hond ontstaat. Want hoe zou het voor je zijn als jij begrijpt wat je hond je duidelijk wil maken? Als jij en je hond werken vanuit vertrouwen? Als je meer contact maakt met je hond, zodat jullie echt dat team zijn, die maatjes? Dan voel je die band, de samenwerking met je hond. Dan weet je waarom je hond doet wat hij doet en wat hij je daar nu eigenlijk mee wil vertellen. Dat kan, ook voor jullie. Want die diepere band tussen jou en je hond is mogelijk als jij aan de slag gaat met de online training Spiegelen met je hond!

In deze online training

Neem ik je in zes modules mee in de wereld van het spiegelen. Je leert op een andere manier kijken naar jouw hond en dus ook naar jezelf. Je ontdekt dat heel veel gedragsstukken van de hond in verbinding staan met jouzelf en met wat jij doet.

Je kijkt naar de balans tussen wat je voelt vanuit je hart en wat je uitstraalt naar buiten toe. Door de vragen en opdrachten in het werkboek kijk je op een andere manier naar het gedrag van je hond, waardoor je ontdekt waarom iets in jullie relatie of het gedrag van je hond is zoals het is.

Als jij ontdekt welke lessen jij van jouw hond mag leren, zul je ervaren dat jullie vertrouwensband niet alleen beter wordt, maar dat er duidelijk meer verbinding zal ontstaan met elkaar. Je ontdekt dat je zélf invloed hebt op het gedrag van jouw hond. De relatie tussen jou en je hond bestaat uit zoveel meer dan alleen het reageren op de commando’s zit, af en blijf. Die band is na deze training dieper, mooier en intenser.

Ik beloof je: het wordt een waanzinnige mooie reis, ga je mee?

Online_Training_Spiegelen_met_je_hond_Joyce_Beer

Waar bestaat de cursus uit

De online cursus spiegelen met je hond bestaat uit 6 modules en is een combinatie van online video’s, theorie die je middels oefeningen direct in de praktijk toepast en een werkboek waarin je verslag doet.

Zes weken lang ontvang je elke week één nieuwe module per e-mail.

Voor slechts €49,95 leer jij wat je hond jou te zeggen heeft en krijg jij een vernieuwde band met jouw trouwe viervoeter.

De cursus volg je op jouw tempo en wanneer jij wilt, want hij blijft online staan.

De modules bestaan uit de thema’s:

De modules bestaan uit de thema’s:

  • Hier & nu

  • Contact & verbinding maken

  • Bewustwording

  • Samenwerken

  • Communicatie

  • Energie

Na het volgen van deze online training:

  • Ben jij in staat om het spiegelgedrag van jouw hond te vertalen naar jouw eigen onderbewuste gedrag

  • Zul je veel bewuster in het hier en nu gaan leven

  • Zul je ervaren hoeveel dieper de band met jouw hond is geworden

Over Joyce

Joyce ontwikkelde in de afgelopen jaren een werkwijze die je laat kijken naar de invloed van jouw gedrag op je hond. Door het volgen van verschillende opleidingen, cursussen en het geven van veel privéconsulten ontdekte Joyce dat het gedrag wat een hond laat zien niet alleen genetisch bepaald is. Ze “leest” de honden en de mensen, waardoor ze kan vertalen welk gedrag de hond van zijn baas spiegelt. Ook leert ze je hoe je als baas op een andere manier samenwerkt met je hond dan alleen vanuit gehoorzaamheidstraining.

Inmiddels hielp Joyce al tientallen hondeneigenaren om vanuit hun eigen spiegel te kijken naar wat de hond nodig heeft. Haar missie is om elke hondeneigenaar die diepere laag van verbinding te laten ervaren met zijn of haar hond, waarbij zowel hond als baas volledig zichzelf kunnen zijn.

Online_Training_Spiegelen_met_je_hond_Joyce_Pien

De online training is direct beschikbaar!

De prijs voor de training is € 49,95.

Je kunt hem op ieder gewenst moment en in jouw eigen tempo volgen, want hij blijft altijd online staan.

Klik op Toevoegen aan winkelmand om de workshop aan te schaffen.

Bestel ook het werkboek erbij!

Hou je ervan om op papier te werken? Bestel het werkboek er dan ook bij zo kan je overal waar je wilt aan de training werken.

De kosten zijn incl. verzendkosten