Mediumschap consulten

Joyce ontwikkelde zich in de afgelopen jaren steeds verder op spiritueel vlak. Nu haar opleiding mediumschap afgerond is, zet ze deze spirituele kwaliteiten in zónder daarbij haar gezonde dosis nuchterheid te verliezen. Door het volgen van verschillende cursussen en opleidingen heeft Joyce hier een mooie balans in gevonden. Zo zet ze nu al haar ervaringen, kennis en liefde in om mens en dier te helpen.

Mijn persoonlijke spirituele reis

Die intuïtie en spiritualiteit inzetten was voor mij niet vanzelfsprekend. Als kind voelde ik me al anders, gevoeliger, verbonden met iets onzichtbaars. Er woorden aan geven kon ik niet. Ik groeide niet op in een omgeving waar dingen als gevoel en innerlijk weten erbij hoorden. In mijn omgeving ging het over kennis uit wetenschap, onderzoek en boeken. Gevoel was daaraan ondergeschikt.
Rond mijn puberteit schoot ik in de rol van zorgen voor. Opnieuw luisterde ik daarbij niet naar mezelf, niet naar mijn gevoel of intuïtie.

Pas jaren later, in 2015, tijdens mijn opleiding tot coach met honden herontdekte ik die intuïtieve kant van mezelf. Er vielen puzzelstukjes op hun plek. Ik bleek te kunnen werken met mijn gevoelige kant! Maar dat uitspreken, dat vond ik nog veel te spannend. Want wat zouden anderen denken?

"Je kunt niet meer worden dan jezelf. Je kunt wel meer jezelf worden."

De echte wake-upcall kwam dan ook in mijn zwangerschap, die volgens de wetenschap praktisch onmogelijk was. Ik was zwanger van een meisje, dat in mijn buik al honderduit met me kletste. De verbinding tussen haar en mij was magisch! Tot ons grote verdriet moesten we al in de zwangerschap afscheid van haar nemen. Stil kwam Liv ter wereld. Met haar in mijn armen beloofde ik mijn man en dochter dat ik nooit meer zou twijfelen aan mezelf. Ze was voor mij het bewijs dat er meer is tussen hemel en aarde. Haar boodschap van liefde was overweldigend, ook al was haar verliezen ronduit traumatisch. Door haar durfde ik mijn spiritualiteit open te gooien, ineens was er ruimte. Ik begon met het geven van readings voor honden en startte de opleiding mediumschap.

In verschillende opleidingen en cursussen leerde ik contact maken met spirit en ontdekte ik dat wat ik zag, voelde en hoorde ook echt klopte. Ik was niet gek! Ik mocht gebruik maken van mijn intuïtie, mijn ‘zesde zintuig’, het was net zo gewoon als al die andere zintuigen.

Inmiddels zet ik mijn mediumschap op verschillende manieren in. Waaronder bij coaching, tijdens consulten en het geven van foto readings voor honden. Ik geniet enorm van de diversiteit waarop ik mijn spiritualiteit en intuïtie in kan zetten om anderen een stap verder te helpen in het leven.

Mijn uitgebreide verhaal lezen? Neem een kijkje in de blog.

Een consult boeken

Alles is energie en die energie heeft een trilling. Tijdens een consult stem ik af op de trillingsfrequentie van de energie van jouw ziel en de spirituele wereld, zodat ik boodschappen kan ontvangen.

Op deze manier kijk ik mee met de dingen waar jij tegenaan loopt en vragen over hebt. Een consult kan je helpen om jouw vragen vanuit een ander perspectief te bekijken, waardoor je nieuwe inzichten krijgt. Tijdens het consult is er ook de mogelijkheid tot contact met een overleden dierbare.

Een consult geeft je inzicht in jezelf, je patronen en je keuzes. Het geeft (h)erkenning. Ruimte om te kijken wat je anders kunt doen. Wat je niet meer of juist vaker moet doen. Het geeft je houvast en richting en brengt je een stap dichter bij jezelf.

 

BoVertelt_Mediumschap_Conculten

Investering

Consulten vinden plaats in de praktijk, duren max. 45 minuten en kosten 75,- euro.

* Online consulten en foto readings zijn op aanvraag mogelijk

Veelgestelde vragen

Voorafgaand aan het consult leg ik je uit hoe ik werk. Het is aan mij om af te stemmen en de juiste frequentie te vinden en te vertalen wat ik zie, hoor en voel. Jij mag ontvangen en in de loop van het consult de vragen stellen die je hebt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00