Vind jij het weleens spannend om je uit te spreken?

Vind jij het weleens spannend om je uit te spreken? Zo ja, dan ben je daar niet alleen in. Veel mensen ervaren de angst om zich uit te spreken, vooral in situaties waarin het kwetsbaar voelt of waarin je het risico loopt veroordeeld te worden. Het kan eng zijn om je gedachten, gevoelens en meningen met anderen te delen. Tegelijk is het wel belangrijk voor je persoonlijke groei en zelfexpressie. En dat geldt ook voor mij!

In de afgelopen jaren vond ik mijn eigen stem: de stem van mijn ziel. Maar die stem laten horen voor een groep? Oef, dat bleef een kwetsbaar stuk. Tijdens mijn opleiding tot medium kwam ik stap voor stap tot bloei. Ik leerde mijn eigen taal kennen, maar ik ontdekte ook hoe sterk mijn hoofd daar iets van kan vinden. Terwijl anderen ademloos naar me luisterden, had ik het gevoel dat ik chinees sprak en onverstaanbaar was. En dus daagde ik mezelf uit en schreef me in voor een verdiepingsopleiding platformdemonstratie mediumschap.

Een wat? Nou, een platformdemonstratie dus. Dat is een evenement waarbij een medium contact maakt met de geestenwereld en boodschappen doorgeeft aan iemand in het publiek. Je kunt je voorstellen dat ik de eerste lesdagen heftig vond. Van angstzweet, bevende handen en een trilstem tot aan in huilen uitbarsten voor de groep van de spanning. Het was er allemaal. Maar kijk naar de foto’s ! Dit is het resultaat van doorzetten, van de veiligheid van de groep en de sturing en het vertrouwen van mijn leraar. De laatste lesdag voor de zomerstop stond ik te shinen voor de groep, met vertrouwen om me uit te spreken en me te laten leiden door de spirituele wereld. En echt, het was zoooo gaaf om te doen!

Als jij bereid bent om jouw angsten te overwinnen, zorg er dan voor dat je dat doet in een omgeving die voor jouw klopt. Een omgeving waar het veilig is, waar je kunt leren en waar je het vertrouwen voelt om stap voor stap jouw doel te bereiken. Daag jezelf uit om next level te gaan in jouw ontwikkeling!

Wil jij graag je gedachten en gevoelens delen in een veilige omgeving. En ontdekken waar jouw mogelijkheden liggen tot je persoonlijke groei en zelfexpressie? Kom dan eens langs voor een consult https://bovertelt.nl/mediumschap-consulten/ . Het kan de eerste stap zijn naar een leven vanuit je ziel ✨.

Statistieken en advertenties bekijken

Bericht promoten

Alle reacties:

66

Volg ons:

Online_Training_Spiegelen_met_je_hond

Joyce

Baasje van Balou & Beer, echtgenoot van Ernst-Jan. Leeft vanuit haar hart, wordt heel gelukkig van salsa dansen en je kunt haar wakker maken voor een patatje mayo.