Zielsconsult

Als HSP-er (hoogsensitief persoon) onderzocht Joyce in de afgelopen jaren hoe zij zich spiritueel kon ontwikkelen. Ze zet haar kwaliteiten in zonder daarbij haar gezonde dosis nuchterheid te verliezen. Door het volgen van verschillende cursussen en opleidingen op het gebied van intuïtie, energie en mediumschap, heeft Joyce een mooie balans gevonden. Zo zet ze nu met die gezonde dosis nuchterheid en heel veel liefde haar kennis en spirituele gaven in om mens en dier te helpen.

IMG-20200514-WA0004

Spiritualiteit en intuïtie

Spiritualiteit. Het klinkt al snel zo zweverig, maar dat is het helemaal niet. Ieder mens is intuïtief. We hebben alleen nooit geleerd hoe we dit zintuig kunnen gebruiken. We kunnen zien, horen, voelen, ruiken en proeven. Dat vinden we heel normaal. Onze intuïtie, het zintuig van de ziel, wordt ook wel ons zesde zintuig genoemd. Via je intuïtie kun je altijd in verbinding staan met jouw essentie, je innerlijk weten. Dat innerlijk weten heb je al. Zo kennen we allemaal wel dat specifieke gevoel dat er iets niet klopt. Vaak kun je pas achteraf verklaren dat het gevoel klopte en waarom dat zo was. Op dat innerlijk weten mag je weer gaan vertrouwen. Net zo vanzelfsprekend als op al je andere zintuigen.

Je ziel is de kern van wie je bent. Helemaal jij. Je vindt er alles wat je nodig hebt, ieder antwoord is daar al. Maar met de overload aan gedachten en emoties op een dag, lukt het ons vaak niet om ons nog met onze ziel, ons innerlijk weten, te verbinden. En dat terwijl jouw innerlijke wijsheid precies weet wat jij nodig hebt voor jouw proces. Daar kun je op vertrouwen. Het inzetten van je intuïtie brengt je daarmee weer helemaal terug naar jezelf. Ik kan je daarbij helpen, door gebruik te maken van mijn spiritualiteit en intuïtie.

“Door de overload aan gedachten en emoties op een dag, lukt het vaak niet om je met je ziel, je innerlijk weten, te verbinden”

Mijn persoonlijke spirituele reis

Die intuïtie en spiritualiteit inzetten was voor mij niet vanzelfsprekend. Als kind voelde ik me al anders, gevoeliger, verbonden met iets onzichtbaars. Er woorden aan geven kon ik niet. Ik groeide niet op in een omgeving waar dingen als gevoel en innerlijk weten erbij hoorden. In mijn omgeving ging het over kennis uit wetenschap, onderzoek en boeken. Gevoel was daaraan ondergeschikt.
Rond mijn puberteit schoot ik in de rol van zorgen voor. Opnieuw luisterde ik daarbij niet naar mezelf, niet naar mijn gevoel of intuïtie.

Pas jaren later, in 2015, tijdens mijn opleiding tot coach met honden herontdekte ik die intuïtieve kant van mezelf. Er vielen puzzelstukjes op hun plek. Ik bleek te kunnen werken met mijn gevoelige kant! Maar dat uitspreken, dat vond ik nog veel te spannend. Want wat zouden anderen denken?

“Ineens was er ruimte voor spiritualiteit”

De echte wake-upcall kwam dan ook in mijn zwangerschap, die volgens de wetenschap praktisch onmogelijk was. Ik was zwanger van een meisje, dat in mijn buik al honderduit met me kletste. De verbinding tussen haar en mij was magisch! Tot ons grote verdriet moesten we al in de zwangerschap afscheid van haar nemen. Stil kwam Liv ter wereld. Met haar in mijn armen beloofde ik mijn man en dochter dat ik nooit meer zou twijfelen aan mezelf. Ze was voor mij het bewijs dat er meer is tussen hemel en aarde. Haar boodschap van liefde was overweldigend, ook al was haar verliezen ronduit traumatisch. Door haar durfde ik mijn spiritualiteit open te gooien, ineens was er ruimte. Ik begon met het geven van readings voor honden en startte de opleiding mediumschap.

In verschillende opleidingen en cursussen leerde ik contact maken met spirit en ontdekte ik dat wat ik zag, voelde en hoorde ook echt klopte. Ik was niet gek! Ik mocht gebruik maken van dit ‘zesde zintuig’, het was net zo gewoon als al die andere zintuigen.

Inmiddels ontwikkel ik mijn spiritualiteit in de opleiding mediumschap bij Janneke Leber. Nuchter, met humor, aards en spiritueel tegelijk. Ik leer verwoorden wat ik zie, voel en ervaar en doe veel kennis en vooral ervaring op.

In mijn ontwikkeling neem ik natuurlijk ook mijn levenservaring mee. Dat betekent dat ik ook mensen begeleid bij rouw en verlies, omdat ik merk dat vanuit mijn persoonlijke ervaring en spirituele achtergrond ik juist ook mensen kan ondersteunen die rouw en verlies ervaren. De cirkel is rond. Het plaatje klopt. En ik geniet van de manier waarop ik mijn spiritualiteit en intuïtie in kan zetten om jou een stap verder te helpen in het leven.

Mijn uitgebreide verhaal lezen? Neem een kijkje in de blog.

En nu breng ik jou terug naar jezelf…

Nieuwsgierig hoe jij meer jezelf kan zijn? Wil je ontdekken welke boodschappen jouw ziel voor je heeft? Zit je niet lekker in je vel en wil je meer vanuit je hart leven? Of vraag jij je af of je het wel goed doet? Heb je twijfels en ben je benieuwd of deze kloppen? Weten waar je kracht ligt? Of heb je een verlies ervaren en vraag je je af wie jij nu bent, nu je zonder die ander verder moet?

Ik zet jou graag weer in verbinding met je ziel. Ik wil je vertellen dat je het roer om kunt gooien, ongeacht wat je meemaakt in je leven. Ik wil je helpen om het licht te vinden wanneer je op een donker pad loopt. Ik wil jou jezelf weer laten ontdekken en je laten ontdekken dat je juist dan op je mooist bent. Ik leer je (opnieuw) luisteren naar jouw eigen stem.

Ben jij een (hoog)gevoelige puber? Ik bied je graag een plek waar jij jezelf mag zijn. Zonder oordeel, zonder verwachting en zonder dat iets gek is.

Hoe fijn is het als jij helemaal jezelf kan zijn?

Hoe zou het zijn wanneer je weer luistert naar dat innerlijke weten? Wanneer je weer in verbinding komt met dat pure stukje van jezelf? Hoe heerlijk is het om van daaruit steeds opnieuw te voelen welke stappen je kunt zetten? Ik help je die verbinding graag (opnieuw) leggen. Ik leer je weer luisteren naar je ziel, zodat jij steeds meer jezelf kan zijn. Een consult geeft je inzicht in dat wat er in het diepst van jou leeft en gebeurt. Het geeft herkenning. Ruimte om te kijken wat je anders kunt doen. Wat je niet meer of juist vaker moet doen. Houvast en richting en een stap dichter bij jezelf.

Zielsconsult boeken?

Tijdens de consulten stem ik af op jouw ziel, want deze heeft waardevolle boodschappen voor je. Heb je vragen dan bespreken we die tijdens het consult.

Veelgestelde vragen

Wat doe je tijdens een consult?

Voorafgaand aan het consult stem ik me af op jouw energie. Daarna gaan we in gesprek over dat wat jou bezig houdt. Je kunt ontdekken welke boodschappen jouw ziel voor je heeft of hoe je meer vanuit je hart kunt gaan leven. Ontdekken of je het wel goed doet, leren waar je kracht ligt. Of als je na het ervaren van een verlies met de vraag loopt wie jij nu bent, nu je zonder die ander verder moet?

Hoe lang duurt een consult?

Een consult duurt maximaal 60 minuten. 

Maak je ook contact met overleden dierbaren?

Tijdens de zielsconsulten maak ik contact met jouw ziel. Ik maak geen contact met overleden dierbaren.

Hoe anderen een zielsconsult hebben ervaren

Rianne

Het consult heeft meer bij me losgemaakt dan dat ik in eerste instantie dacht. Joyce haar boodschap was “sta jezelf toe om jezelf te voeden met liefde 🤍”. Sinds het consult heb ik veel gedacht aan deze boodschap en ik voel me nu op sommige momenten zo overladen met liefde van de mensen op me … Read more

Dominique

Ik had geen idee wat ik van het consult kon verwachten, maar bij Joyce voelde ik me veilig. Wat heeft ze het mooi geformuleerd allemaal! Ik heb er heel veel herkenning in gevonden, nu zelf wat doen met de ‘erkenning’. Ik het consult als liefdevol ervaren, ik bedankte Joyce er voor, waarop zij mij wees … Read more

Debby

Wat een mooie ervaring. Joyce benoemde precies waar ik de afgelopen dagen mee aan het worstelen ben geweest. Ook werd er iets gezegd wat ik niet kon plaatsen maar doordat Joyce ‘t kleiner maakte viel t kwartje.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00