HSP en spiritualiteit?

Het woord spiritualiteit roept vaak 2 dingen op bij mensen, of je vindt het interessant en wilt ervaren wat het voor jou kan betekenen of je vindt het zweverig.

Als HSP-er (hoogsensitief persoon) heeft Joyce in de afgelopen jaren voor zichzelf onderzocht hoe zij zich met haar HSP kwaliteiten spiritueel kon ontwikkelen, zonder daarbij zweverig te worden. En de uitdaging lag voor haar echt in haar hooggevoeligheid, want die voelde vaak als iets negatiefs, ze had er "last" van. En dat zorgde voor klachten als snel vermoeid raken, overprikkeld zijn en gevoelig zijn voor emoties van anderen.

Ze wilde al haar kwaliteiten inzetten, haar hooggevoeligheid ontwikkelen tot iets positiefs, maar zonder daarbij haar gezonde dosis nuchterheid te verliezen. Door haar persoonlijke ontwikkeling van de afgelopen jaren heeft ze die balans gevonden. Een balans die ervoor zorgt dat ze inmiddels anderen kan helpen met haar kennis en gaven. Als nuchtere spiritueel kan zij jou begeleiden in de zoektocht naar wat hoogegevoeligheid voor jou betekend.

Ben jij op zoek naar begeleiding in jouw reis als HSP-er neem dan contact op met Joyce, want ze reist graag met je mee!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00