HSP & Spiritualiteit

Als HSP-er (hoogsensitief persoon) heeft Joyce in de afgelopen jaren voor zichzelf onderzocht hoe zij zich spiritueel kon ontwikkelen, zonder daarbij zweverig te worden. Ze wilde al haar kwaliteiten inzetten, haar hooggevoeligheid en spiritualiteit ontwikkelen tot iets positiefs, maar zonder daarbij haar gezonde dosis nuchterheid te verliezen. Ze heeft zich in de afgelopen jaren laten onderwijzen door verschillende mediums, waardoor ze een balans heeft gevonden. Een balans die ervoor zorgt dat ze inmiddels met die gezonde dosis nuchterheid haar kennis en spirituele gaven inzet om mens en dier te helpen.

IMG_5798

"Ik geloof dat het belangrijk is dat er een balans is tussen onze ego en onze ziel. Als deze twee in contact staan met elkaar dan zul je een balans ervaren tussen het denken en het voelen. Door in contact te staan met je ego, te luisteren naar wat hij je te vertellen heeft haal je de onrust weg. Als je vervolgens in contact gaat met je intuïtie dan kun je in gesprek met je ziel.

We hebben allemaal een ziel, maar niemand kan echt uitleggen hoe deze is ontstaan. Dat zal altijd een vraagstuk blijven. Voor mij staat hierin centraal dat iedereen zijn of haar gevoel hierin volgt. Waar voel jij je prettig bij en waar geloof jij in. Voor de één is dat het geloven in meerdere levens, waarin onze ziel elke keer opnieuw mag leren, ontwikkelen en ervaren. En de ander gelooft maar in één leven, één kans om te worden wie je wilt zijn. Maar ongeacht waarin we geloven is het een feit dat dit onderwerp wetenschappelijk gezien niet te meten is.

Ik ben van menig dat we meer zijn dan alleen een lichaam en dat de verbinding tussen lichaam en geest enorm belangrijk is voor een gezond en liefdevol leven. Waarom zouden er anders zoveel mensen streven naar een balans in hun leven? Een balans die in onze huidge cultuur voor veel mensen moeilijk te vinden en te behouden is, omdat ze vooral gericht zijn op het fysieke en tastbare. Voor mij is er geen wetenschappelijk bewijs nodig om te weten dat er meer is. Simpelweg omdat mijn ego de behoefte heeft aan het weten en mijn ziel totaal  niet ;-)."

Naast haar ervaringsdeskundigheid op het gebeid van HSP heeft ze ook haar heldervoelendheid ontwikkeld. Met de inzet van deze kwaliteiten geeft ze readings voor honden, begeleid ze mensen die willen leren hoe om te gaan met hun hoog sensitiviteit en geeft ze sessies voor het vinden van je innerlijke stem op zielsniveau.

"Veel mensen weten niet meer hoe ze naar hun innerlijke stem kunnen luisteren, omdat die verloren is gegaan door de waan van de dag. Deze stem is er echter altijd, maar zit vaak verborgen in ons onderbewuste systeem. Ik help je om die weer te vinden."

 

Aanbod: geleide meditatie “ontdek je innerlijke stem”

Loop je al lang met dezelfde vraag rond en kom je er niet uit?

Of wil je (emotionele) blokkades in je lichaam onderzoeken?

Een geleide mediatie sessie helpt jou te luisteren naar je innerlijk stem, welke je vanuit liefde zal gaan ontmoeten.

Wat houdt een geleide meditatie in?

Ons systeem kent 2 stemmen, die van de ego en die van onze innerlijke wijsheid. Onze ego heeft vaak de overhand, lijkt sterker en vertelt je altijd wat je niet, anders of beter moet doen. Ook kan hij ervoor zorgen dat er blokkades in je lichaam ontstaan. Zonde! Want juist de stem van de innerlijke wijsheid heeft de antwoorden voor je, maar veel mensen weten niet hoe ze naar die stem kunnen luisteren.

Tijdens een geleide mediatie begeleid Joyce jou naar de innerlijke wijsheid. Zij brengt je in gesprek met dat gene wat jou belemmerd of blokkeert. Tijdens deze sessie schrijft ze intuïtief op wat er bij haar binnen komt en zal dit na de sessie nog met je bespreken.

 

Wil je een geleide meditatie boeken?

De prijs voor een sessie bedraagt 55,- euro incl. BTW.

Hoe anderen een geleide meditatie hebben ervaren

Lianne

Tijd heelt alle wonden, hoorde ik vaak zeggen. Wat ik dan voor mezelf veranderde in; Tijd leert alle wonden, het helen is aan mij. Toen ik voelde dat ik daar wel wat hulp bij kon gebruiken, besloot ik Joyce te benaderen voor een geleide meditatie. Na een fijn gesprek vooraf, hielp ze mij rustig en … Read more

Anoniem

Bij binnenkomst was er tijd om even in te checken. Ik kon vertellen hoe ik er in zat en waar mijn behoefte lag, dat was een fijn vertrekpunt. De meditatie wordt door Joyce op een hele rustige, liefdevolle en niet oordelende manier begeleid. De sessie was echt heel bijzonder omdat er veel gebeurde in mijn … Read more

Belinda

Toen ik in mijn hoofd niet meer voor- of achteruit kon, heb ik een geleide meditatie met Joyce gedaan. Aankijken, voelen en accepteren wat er is. Positief en negatief, omarmen en loslaten. Heftig en emotioneel, maar er is weer ruimte in het hoofd maar nog veel meer voor mezelf. Dank je wel Joyce!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00