Bo-Box_illustratie_website_DEF
BoVertelt_Logo_Slogan
Bo-Box_illustratie_website_DEF

Kies wat bij je past met de Bo-Box

Wij zijn geen gewone coaches, maar dat had je vast al door. We zijn eigenwijze begeleiders die niet houden van de standaard regeltjes en kaders. Daarom kiest Ernst-Jan of Joyce in overleg met jou welke coaching sessie uit de Bo-Box jullie willen ondernemen met mij. Eigenlijk stellen we zo met elkaar jouw eigen begeleidingstraject samen. Houd je van relaxt? Dan kies je keukentafelsessies met bijvoorbeeld een (coaching)spel. Wil je avontuur? Dan gaan we uitwaaien op het strand of in het bos. Heb je zin in actief? Dan kunnen we zelfs op pad gaan met een mountainbike. Gedurende het hele coaching traject bespreken we samen met jou de samenstelling van de Bo-Box.

‘ Wij nemen je tijdens het coaching traject graag bij de hand, en laten je stappen zetten op weg naar meer zelfkennis, zelfvertrouwen en een andere kijk op jezelf en je omgeving

De Bo-Box, hoe werkt het?

Bo Vertelt begint altijd met een snuffelsessie, waarin je Joyce of Ernst-Jan ontmoet en al je vragen kunt stellen. Ook ontdekken we hier samen welke onderdelen van de Bo-Box het beste bij jou passen. Wil je verder met ons team? Dan mag je meteen aangeven welke sessies uit de Bo-Box je het meeste aanspreken. De laatste sessie wordt afgesloten met het eindgesprek. Natuurlijk kijken wij of dit ook de sessies zijn waar we je het beste mee kunnen helpen. Als we samen de keuze hebben gemaakt bespreken we meteen alvast wat je kunt verwachten van de 1e sessie. In alle sessies krijg je 1-op-1 begeleiding gericht op jouw persoonlijke vraagstukken en wensen. Gedurende het hele traject geven we je tips en tools om het geleerde toe te passen in je dagelijkse leven. Zo kunnen je ouders of je partner je daar ook, waar nodig, mee helpen. Tussen de sessies door hebben we contact via de mail voor vragen en opdrachten.

Wat zit er in die Bo-Box?

In de Bo-Box zitten onderstaande sessies. Sommige worden door Ernst- Jan gegeven, en andere door Joyce. Het kan dus zomaar zijn dat je een coaching traject volgt bij de één, maar dat je tussendoor een sessie volgt bij de ander. Dat maakt de Bo-Box ook zo waardevol. Er zijn veel verschillende mogelijkheden en het houdt daardoor de manier van coachen open. We zetten namelijk steeds die sessies in waar je op dat moment het meeste aan hebt. Gedurende het coaching traject kiezen we dus in overleg met jou de coaching sessies uit. Na afloop van elke sessie kijkt Joyce of Ernst-Jan in overleg met jou wat vanuit professioneel oogpunt de volgende stap wordt in het traject.

We kiezen uit:

 • Koffie/thee sessie aan de keukentafel

 • Begeleidingssessie op locatie

 • Begeleide wandeling door het bos of over het strand

 • Begeleide wandeling “van inzicht naar bewustwording”

 • Spel Schatgravers

 • Methode KompasVinder

 • Een diversiteit aan sportieve activiteiten

Bo Vertelt - Bo-Box

Niks hoeft, alles mag … Wij houden van relaxt, speels en een tikkeltje avontuurlijk

En dan … aan de slag

Als we naar buiten gaan, krijg ik of Balou een tuig om, en dan gaan we met Ernst-Jan of Joyce op pad. En dan gebeurt het… Wat, zul je denken? Nou laat je maar verrassen. Door de gesprekken, de situaties, door mij of Balou. We gaan spelen, maar ook serieus aan het werk. Terwijl jij nietsvermoedend vertelt over wat je bezighoudt, ga ik je laten zien wat die situaties echt met jou doen. Diep van binnen.

Wil jij weten waarom je iets doet in bepaalde situaties? En hoe je dat kunt doorbreken? Wil jij met meer zelfvertrouwen reageren op situaties in je leven? En aardiger kunnen zijn voor jezelf?

Dit is wat je krijgt bij een 1-op-1 coachings traject van Bo Vertelt:

 • Een kennismakingssessie aan onze keukentafel of bij jou thuis, waarin je kennis maakt met Joyce of Ernst-Jan. Hierin bespreek je wat jouw persoonlijke wensen en uitdagingen zijn

 • Coaching sessies met 1-op-1 begeleiding met sessies uit de Bo-Box

 • Het gebruik van uitdagende coachings materialen die je aan het denken zetten

 • Koffie, thee, limonade en gebruik van de locaties

 • Schrijfmateriaal en (huiswerk)opdrachten

 • Tussentijds e-mail contact voor vragen over de opdrachten, huiswerkopdrachten en updates voor je ouders

 • Eindsessie met aansluitend het eindgesprek

De eindsessie, voor jou en mensen om je heen

Na afloop van de laatste sessie sluiten we het coaching traject af met een eindgesprek. Hierbij mag je iemand mee nemen, zoals je partner of ouders. Tijdens dit gesprek kijken we samen terug op de begeleiding, op alles wat we hebben doorlopen en op alle inzichten die je hebt gekregen.

Terugkomsessie

Wil je me na het traject vaker zien? Dat kan! Daarvoor kunnen we een op-maat-traject afspreken, of een speciale Bo terugkomsessie (een soort APK). Hierin kijken we terug op wat we in eerdere sessies hebben ontdekt, hoe je je inzichten hebt kunnen toepassen in je dagelijkse leven en waar je zoal tegen aan loopt.

Dit is wat je leert bij een 1-op-1 coachings traject van Bo Vertelt:

 • Zelf beter kunnen bedenken wat je in moeilijke situaties moet doen

 • Weten waar je in uitblinkt en blij van wordt

 • Niet meer dagenlang piekeren, maar meer kunnen genieten van het hier en nu

 • Je niet meer zomaar laten leiden door anderen, maar gerichte keuzes maken

 • Je meer kunnen focussen op de dingen die er toe doen, doelen stellen en halen voor jouw ideale toekomst

 • Blijer zijn met jezelf, en het beste uit jezelf halen

Dat het avontuurlijk wordt, kan ik je wel beloven. Vind je het spannend? Niet bang zijn.. niks hoeft en alles mag, weet je nog? Maar je komt altijd wijzer terug. En blijer, want we gaan gewoon een heel leuke tijd hebben met elkaar.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00