Individueel coachtraject kinderen

Bo Vertelt begint altijd met een snuffelsessie waarin je Joyce of Ernst-Jan samen met één van de honden ontmoet en je al je vragen kunt stellen. Wij zijn geen standaard coaches, maar werken op een eigenwijze en persoonlijke manier. Zonder kaders, zonder standaard vragenlijsten, maar door samen met jou te bepalen waar jij behoefte aan hebt.

Tijdens onze kennismaking:

vertellen we over onze werkwijze en de honden en wordt duidelijk hoe wij coachen. Je kunt dus meteen ervaren of je dat prettig vindt en of het bij je past.

Als we het traject daadwerkelijk starten onderzoeken we samen met het kind waar zijn/haar angsten, belemmeringen of ontevredenheid vandaan komt. Wij nemen het kind tijdens het coaching traject graag bij de hand, en laten het stappen zetten op weg naar meer zelfkennis, zelfvertrouwen en een andere kijk op hem/haarzelf en zijn/haar omgeving.

Spelenderwijs gaat je kind ontdekken wat het lastig vindt en wat hem/haar kan helpen om hier op een andere manier mee om te gaan. De hond helpt je kind om te ontspannen en laat hem/haar misschien ook wel zien wat het kan inzetten op de momenten dat het iets lastig vindt. Is je kind bijvoorbeeld bang om te falen? Dan helpt de hond je kind te laten zien dat er niet één juiste manier is om iets te doen. Hij leert jouw kind om te kijken naar wat hem/haar wel lukt.

coachtraject kinderen_Bovertelt

1-op-1 begeleiding

In alle sessies krijgt je kind 1-op-1 begeleiding gericht op zijn/haar persoonlijke vraagstukken en wensen. Gedurende het hele traject geven we tips en tools om het geleerde toe te passen in het dagelijkse leven. Zo kun je als ouders daar ook, waar nodig, mee helpen. Tussen de sessies door hebben we contact via de mail voor vragen en opdrachten.

De laatste sessie van het traject gebruiken we om terug te kijken naar het traject; waar stond je kind, wat heeft het geleerd en waar staat je kind nu. Dit doen we samen met de ouder(s).

Wanneer is een coachingtraject een goed idee?

 • Als je kind (even) vastgelopen is in het leven en graag weer een stap voorwaarts geholpen wilt worden

 • Als je kind angstig is, als dingen hem/haar niet lukken of als je kind alleen maar verdrietig, boos of ontevreden is

 • Als je wilt weten waarom je kind iets doet in bepaalde situaties en hoe hij/zij dat kan doorbreken

 • Als je kind meer zelfvertrouwen wil krijgen en aardiger voor zichzelf wil worden

 • Als je andere dingen voor/met je kind al hebt geprobeerd, maar als het niet heeft geholpen

 • Als je je zorgen maakt over je kind en je op zoek bent naar antwoorden of hulp op een laagdrempelige en persoonlijke manier

Wat leert je kind van een 1-op-1 traject bij Bo Vertelt?

 • Zijn/haar eigen grenzen herkennen en ze duidelijk aangeven

 • Weten wat je kind waard is, wat zijn/haar kwaliteiten en talenten zijn, en ze ook in weten te zetten

 • Zelf beter kunnen bedenken wat hij/zij in moeilijke situaties moet doen

 • Weten waar hij/zij in uitblinkt en blij van wordt

 • Niet meer dagenlang piekeren, maar meer kunnen genieten van het hier en nu

 • Zich niet meer zomaar laten leiden door anderen, maar gerichte keuzes maken

 • Zich meer kunnen focussen op de dingen die er toe doen, doelen stellen en halen voor zijn/haar ideale toekomst

 • Blijer zijn met zichzelf, en het beste uit hem-/haarzelf halen

Bo_Vertelt_Coaching

Benieuwd naar ervaringen van anderen? Lees ze hier!

De prijs voor een individueel traject bedraagt tussen de 795,- euro en 1195,- euro incl. btw.
Het aantal sessies in een traject wordt bepaald na de snuffelsessie.

Hoe anderen dit coachtraject hebben ervaren

Rianne (moeder van een zoon van 12 jr.)

Ontzettend lief, vindingrijk, eigenwijs, eerlijk en wijze jonge man. Als baby en peuter was onze zoon een open persoontje, benieuwd naar al het moois dat de wereld en het leven je te bieden had. Zo is hij nu nog steeds, maar hij is al vroeg zijn onbevangenheid verloren. Contact maken met leeftijdsgenoten begon hij spannend … Read more

Belinda (moeder van Quint, 15 jr.)

Hoe kan ik beschrijven wat er gebeurde toen mijn zoon kennismaakte met Ernst en Bo tijdens de snuffelsessie? Het was bijna onwerkelijk. Terug in de auto stelde ik hem de vraag: heb je behoefte aan nog meer Ernst en Bo? Zijn antwoord was ‘Ja’… het kwam uit de grond van zijn hart. En zo zijn … Read more

Een moeder van een dochter van 10 jr.

Ik ben eind vorig jaar bij Joyce en Ernst terecht gekomen met een hulpvraag voor mijn dochter. Er waren diverse grote zaken die privé bij ons thuis speelden. Hierdoor zat haar hoofd veel te vol en dit ging mis in combinatie met haar extreme vorm van perfectionisme in alles wat ze doet. Van dit perfectionisme … Read more

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00