Individueel coachtraject (jong)volwassenen

Wat houdt een coachtraject voor (jong)volwassenen in bij Bo Vertelt?

Bo Vertelt begint altijd met een snuffelsessie waarin je Joyce of Ernst-Jan samen met één van de honden ontmoet en je al je vragen kunt stellen. Wij zijn geen standaard coaches, maar werken op een eigenwijze en persoonlijke manier. Zonder kaders, zonder standaard vragenlijsten, maar door samen met jou te bepalen waar jij behoefte aan hebt.

Tijdens onze kennismaking:

vertellen we over onze werkwijze en de honden, wordt het voor jou duidelijk hoe wij coachen en kun je dus meteen ervaren of je dat prettig vindt. Ook bespreken we samen de mogelijkheden hoe we zo’n traject kunnen uitvoeren. Houd je bijvoorbeeld van relaxt? Dan kies je keukentafelsessies met bijvoorbeeld een (coaching)spel. Wil je avontuur? Dan gaan we uitwaaien op het strand of in het bos. Heb je zin in actief? Dan kunnen we zelfs op pad gaan met een mountainbike.

Als we het traject daadwerkelijk starten ga je aan de slag met de thema’s die tijdens de snuffelsessie naar voren zijn gekomen. Wij nemen je tijdens het coaching traject graag bij de hand, en laten je stappen zetten op weg naar meer zelfkennis, zelfvertrouwen en een andere kijk op jezelf en je omgeving.

Je maakt gebruik van de Bo-Box, waardoor er alle ruimte is om te ontdekken wat jij nodig hebt en waar jij je prettig bij voelt. Je gaat opdrachten uitvoeren samen met één van onze honden en wordt gespiegeld in jouw gedrag.

Bo_Vertelt_Referenties

1-op-1 begeleiding

In alle sessies krijg je 1-op-1 begeleiding gericht op jouw persoonlijke vraagstukken en wensen. Na de sessies ontvang je tips om jezelf verder te ontwikkelen in dat wat je in de sessie hebt ervaren en geleerd. Ook ontvang je huiswerkopdrachten, waardoor je tussen de sessies door nog steeds in verbinding staat met Bo Vertelt.

De sessies vinden 1 x per 3 weken plaats. De laatste sessie gebruiken we om terug te kijken naar jouw proces tijdens het traject en om te evalueren wat jij nog nodig hebt om weer zelfstandig verder te kunnen.

Wanneer is een coachtraject een goed idee?

 • Als je jezelf beter wilt leren kennen en wilt ontdekken waar je goed in bent

 • Als je wilt weten waarom je iets doet in bepaalde situaties en hoe je dat kunt doorbreken

 • Als je meer zelfvertrouwen wilt krijgen en aardiger voor jezelf wilt worden

 • Als je (even) vastgelopen bent in je leven en graag weer een stap voorwaarts geholpen wilt worden

 • Als je hooggevoelig bent

 • Als je andere dingen al hebt geprobeerd, maar als het niet heeft geholpen

 • Als je je op zoek bent naar antwoorden of hulp op een laagdrempelige en persoonlijke manier

Wat leer je van een 1-op-1 traject bij Bo Vertelt?

 • Je eigen grenzen herkennen en ze duidelijk aangeven

 • Je bewust worden van je persoonlijke ruimte, en dat effectief inzetten

 • Weten wat je onbewust uitzendt naar anderen

 • Leven vanuit de overtuiging dat je altijd een keuze hebt

 • Niet mee hoeven te gaan met wat zogenaamd de norm is in de maatschappij

 • Weten wat je waard bent, wat je kwaliteiten en talenten zijn, en ze ook in weten te zetten

 • Je leven richting geven vanuit jouw persoonlijke wensen en creativiteit

 • Je leert om te voelen, waardoor je gaat leven vanuit je hart

Bo Vertelt - contact

Benieuwd naar ervaringen van anderen? Lees ze hier!

De prijs voor een individueel traject bedraagt tussen de 995,- euro en 1495,- euro incl. btw.
Het aantal sessies in een traject wordt bepaald na de snuffelsessie.

Hoe anderen een coachtraject hebben ervaren

Jennifer

Het coachingstraject vond ik erg confronterend. Je leert naar jezelf en je eigen handelen kijken, je wordt je bewust van je valkuilen en belemmeringen en je wordt uitgedaagd om je grenzen op te zoeken. Ik heb er echt super veel van geleerd. Elke sessie opnieuw was zo waardevol. De aanwezigheid van Bo en Balou nemen … Read more

Hermine

Al enige tijd had ik last van burn-out verschijnselen, waardoor ik in de knoop kwam met mezelf. Ik was compleet in de war en was voor mijn gevoel het stuur helemaal kwijt. Dit kwam door een aaneenschakeling van gebeurtenissen in mijn leven die ik niet de aandacht en de tijd heb gegeven die nodig waren. … Read more

Gerhard & Annemieke

Hierbij het antwoord op jullie vraag “hoe hebben jullie het traject ervaren dat jullie dochter (20 jr.) bij Bo Vertelt heeft gehad.” Het eerste wat in ons opkomt is dat het voor haar een goede plek is geweest om uit te zoeken wie ze zelf is temidden van alles wat er in haar leven is. … Read more

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00